SkinCheck for Health Insurance Instantly

  • SkinCheck er din hudsundhed sat i system for at gøre dig tryg.
  • Vi  tilbyder god service og tryghed i vores indbydende klinik centralt ved Østerport Station ved  Dr. Inanna Weiss, en af Danmarks mest erfarne Specialister indenfor Hudkræft.
Mange års erfaring har lært os at tidlig opdagelse af hudkræft er vigtig. Derfor tilbyder vi en nemt tilgænglig helkropsundersøgelse med kortlægning af alle hudforandringer for at øge muligheden for tidlig opdagelse af hudkræft og modermærke kræft.

Ring til os på 61 10 18 10 eller book online

Dette er SkinCheck:

 

  • Grundig helkropsundersøgelse hvor alle dine modermærker og hudforandringer vurderes fra top –til tå af erfaren specialist
  • Mole mapping: fotografering af hele huden som danner et personligt ’landkort’ af dine hudforandringer, hvor ændringer nemt kan ses med state of the art software og AI 
Hvordan foregår undersøgelsen:
Undersøgelsen tager mellem 25-45 min og udføres af en speciallist i hudkræft. Du vil blive bedt om afklæde dig til dit undertøj. Derefter vil du blive undersøgt fra top til tå med et dermatoskop.
Eventuelle modermærker, pletter eller knuder vurderes ved hjælp af dermatoskopet – et medicinsk instrument, som oplyser og forstørrer din hud. Lyset er polariseret, så det lettere kan trænge igennem det øverste hudlag, hvilket gør det muligt for lægen at se træk, som ellers ikke ville være synlige, som muliggør opdagelse af diskrete tegn på hudkræft.
Derefter vil du blive fotograferet til mole mapping: Dette er fotografering af hele kroppen , som suppleres med enkelte dermatoskopiske billeder af enkelte hudforandringer og er en avanceret metode til at overvåge modermærker (nevi) og andre hudlæsioner over tid. Denne teknik anvendes især til at identificere ændringer, der kan indikere hudkræft, herunder melanom, på et tidligt stadium.
Mole mapping:
Hele kroppen eller specifikke områder af huden fotograferes med et specielt kamera.  Der suppleres med digital dermatoskopi , hvor der tages dermatoskopiske billeder af udvalgte hudforandringer . Billederne uploades til en specialiseret software, der hjælper med at analysere og følge modermærkernes udvikling over tid. Billederne danner grundlaget for en baseline, som fremtidige billeder kan sammenlignes med. Softwaren kan sammenligne nye billeder med baseline-billeder og identificere ændringer i form, størrelse, farve og struktur. Ved næste besøg hvor der tages nye billeder vil softwaren opdage forandringer i existerenede hudforandringer og opdage nytilkomne hudforandringer.